19 juli 18:23

Då blev jag moster ännu en gång!
En efterlängtad liten prinsessa kom till världen.
Under helgen har jag och min familj varit i Varberg och myst så jag har ännu inte fått träffa de lilla tillskottet. Men just nu sitter vi i bilen och är påväg hem så vi kan bebismysa lite.

Underbart <3


2 år

För två år sen tog Micke med mig på en utflykt till Läckö slott. Vädret va underbart och stället va fantastiskt.
Vi gick rundvandring på slottet och tog en ensam tripp utanför. Vi gick vid klipporna vid vattnet och helt plötsligt märkte jag att Micke inte var som vanligt, han ville att jag skulle stanna kvar lite längre när jag va på väg att gå.

En stund senare satt jag på klipporna med två ringar i en ask och tårarna rann nerför kinderna. Jag hade aldrig kunnat ana detta eller ens föreställa mig ett bättre ställe att förlova sig på.
Han överraskar ibland och det är fantastiskt.
Jag har världens bästa fästman och världens bästa pappa till mitt barn.

Du och jag för alltid <3 Mikael Johannes Andersson


Första karusellen

Jag vet att det blir väldigt mycket uppdateringar kring min son men jag gillar det ;) Det händer saker hela tiden och han får testa på nya saker hela tiden.
Igår var vi på Liseberg, Abbes andra Lisebergsbesök, men förra året satt jag och ammade honom offentligt så det blev inga mer karuseller för honom än rulltrappan. Igår fick han åka lite och det var både nyfiket, kul och ledsamt! Mest kul!
Jag gillar att se Abbe skratta. ;)


Min stora son blev 1 år igår

Igår var det full fart från morgon till kväll, jag ville ha det perfekt till kvällen. Jag vaknade vid 07.15 och började då baka bullar. Vid 8.00 gick vi in och sjöng för Abbe så han vaknade. Han va trött och förvirrad. Men så underbar :)

Jag fortsatte baka och toppa mina marshmallows med chocklad och strössel. Bullarnas nybakta lukt fanns i hela huset. Saften var gjord dagen innan. Och även citronmuffins hade jag gjort dagen innan så det bara var att lägga på lite topping. Tältet kom och satt på plats och jag fick börja dekorera lite. Sen runt 16 kom första gästerna och fick hjälpa oss med att slå flugor som vi hade inomhus... Tyvärr så blev dom bara mer och mer under hela kvällen. Maten var dukad och grillen var på. Flugorna fick oss att sätta oss på gräsmattan isället och äta väldigt fort. Kubb spelades och gästerna såg ut att ha trevligt.
Vi åt av den goda desserten och drack lite kaffe.
Vi öppnade Abbes fina presenter som han fick av gästerna.

Denna dagen hade jag gärna gjort om på nytt eftersom flugorna förstörde och stressade mitt och Mickes humör.
Men tänker jag tillbaka så såg Abbe väldigt nöjd ut och det är huvudsaken


Ett år har gått

Idag för ett år sedan hade jag smärtor i magen och förstod att något var på gång. Jag hade gått 5 dagar över beräknad BF och när som helst kunde vi bli föräldrar.
Micke skulle åka och hämta bebisens vagga i Tranemo och sa att jag kunde stanna hemma och vila ifall jag ville. Men de säkraste va ju att vara nära han tyckte jag.
Efter vi hade hämtat vaggan åkte vi till mina föräldrar på middag. Värkarna kom oftare och oftare och vi åkte hem i hopp om lite sömn efter en alvedon. Men jag vaknade till och hade jätte ont.. Sen fortsatte det. Micke klockade värkarna och när de va 5 min mellan varje så ringde han in till BB och jag ringde mamma och sa att dom fick komma. 20.30 var vi inne i Borås och undersöktes, jag fick stanna kvar ;)
Sen satte allt igång. Värk efter värk efter värk.... Abbe tittade ut 04.22 den 11 juli 2012. Så imorgon blir det stort kalas för våran lille goding ;)

Kan aldrig beskriva vilken känsla man som mamma har för sitt barn. Mina känslor är så enorma så jag hoppas att alla får känna av det.
Micke är världens bästa pappa till Abbe och är just nu stolt att vara hemma och ta hand om sin son på heltid.

Jag älskar min familj!!


RSS 2.0