Minnet bra men kort!

Vad har hänt? Kommer mitt minne att återställas eller kommer jag alltid att vara såhär småförvirrad?!
Jag får kolla kalender och även i mina bilder-mappen i mobilen för att komma ihåg vad jag gjorde dagen innan, även samma dag ibland... Jobbigt som fan är det !

Idag har jag iallafall haft "fullt" upp. Började med att jag lämnade in mini hos hans farbror för att jag skulle röntga min fot, skönt att ha fria händer en halvtimma typ ;) åkte sedan till Maiken och Tekla för lite fika och massa tjöt ;)
Efter de, hem! Tända pannan, lägga i en tvätt, starta tvättmaskinen för att sedan käka lunch JÄTTE fort! Föräldragruppen skulle jag ju hinna med också, så efter en dryg halvtimma hemma så va jag påväg till morsorna och barn för att snacka mat!
Och nu ikväll har Martina, Ulf och Theo varit på kvällsmat i skogen ;) de stötte även på 3 älgar på vägen, myys ;) NOT!!

Mini ligger nu och susar gott i sin vagga och hoppas på att han sover heela natten ;)

Imorgon hoppas jag på finbesök av Sylvia och hennes "huligan" som hon själv säger, spännande ;))

Sov gott mina vänner ;)


Baka baka liten kaka!

Jo så är det, i fredags skulle jag få lite fikagäster och då satte jag igång och baka, alltid kul och gott med hembakat tycker jag själv ;) Efter 4 timmar va jag klar med snoddas, kladdmuffins och hallongrottor :) Sen kom mina gäster, fin fina presenter fick jag, och Abbe fick jätte fina kläder :)

Abbe har blivit en stoor kille nu, sitter i matstolen och gåstolen (en liten liten stund) snart börjat han väl gå på sina små ben ;)

Idag kom syrran och hennes sambo med barn på fika och då passade vi på att tigga om hjälp att få upp våran säng till de nytapetserade sovrummet. Det va inte bara att bära upp den för trappan utan vi va tvungna att ta loss räcket från balkongen och hissa upp den där ;) Men så fint det blev :) får se om vi sover gott inatt bara, och att Abbe sover bättre än någonsin kanske? ;)

Jag har även börjat sy en massa så om någon är sugen på en dregglis eller två så hör av er till mig ;)


16 oktober, en speciell dag!

Inte bara för att jag fyller år idag, utan också morfar som gick bort förra året, så detta är första gången i mitt liv som jag inte firar med min underbara morfar
Mamma Liza och Olle va nyss här, fick en bok av mamma och pappa som jag önskar mig. ;)
I morse kom Micke in sjungande när jag låg och amma. Av han fick jag ett presentkort på ansiktsbehandling ;)
Nu behöver jag inte ha mer, är hur nöjd som helst..
Blir inget firande för mig idag, två barn i familjen fyller år denna vecka också så jag tyckte att dom skulle få fira deras födelsedagar ordentligt istället ;)
Det går inte att dra ihop familjen på min sida bara sådär eftersom vi blir 18 st när vi kommer ihop, och ett jävla liv ;)

Nu ska jag fira vidare med min son.

Saknar dig morfar, grattis på 93 års dagen :))


Händelserik dag !

06.30 började min dag!! Pumpa pumpa pumpa, inte för att jag ska ut på krogen ikväll, näää utan för att jag skulle hänga med syrrans kille till skogen och jaga rådjur :)
Vi satt tysta och stirrade, stirrade, viskade och stirrade lite till.. Pang!!!! sa de, de va inte Ulf inte utan en i hans team :) Så vi vandrade dit och firade med en smörgås och kaffe :)
 
Kom hem efter 5 timmar och åkte direkt till bomässan i Borås! Trodde de skulle vara mer inredningsprylar, format hade bästa/snyggaste monter :)
 
Jag och Micke sitter och leker med vår son på golvet när han helt plötsligt vänder sig från rygg till mage... REDAN??? jaa!! han är 3 månader och 2 dagar... är man tidig då? ja jag kan tro de :)
 
Nu inväntar vi besök av Berat och Mergime.. Trött som en morsa är jag, men vad gör man inte för lite besök, jooo stannar uppe ett tag till :)
 
HADE !

Vår son

Idag blir du 3 månder, grattis du underbara bebis :)) <3

Pyssel pyssel

För någon dag sen så beställde jag tyg, barntyg!
Folk inspirerar mig från höger och vänster, mössa, dregglis,gardiner, kuddfodral, byxor mm. Nu ska jag också börja :) 
Symaskinen har stått uppe sen vi flyttade in i huset (i början av feb), men den har inte varit flitigt använd!! jag sydde ett mjukisdjur till Abbe när Micke hade tagit med honom till träningen för att jag skulle vila.. Men ikke, då började min sykarriär.. fast den varade inte så länge den gången!
Nu vill man ju inget annat än att börja sy lite grejer till lillskrutten :) och såå mycket fina barn-retro tyger det finns :) man kan ju äta sig mätt på att googla och kolla på tyger, trodde jag aldrig skulle bli min grej :)
 
Någon som har ideer på vad jag ska göra med dessa tyger?!
 
En annan grej jag inte heller trodde skulle ske, jag sitter och tok-googlar på JUSTIN BIEBER... haha.
Systerdottern fyller 10år och hon är tokig i honom, så vad gör man inte ;)
 

Vaccination

Imorgon blir Abbe 3 månader och idag va det dags för 3 månaders sprutan.
Någon mer än jag som varit med om att det svidit i mammahjärtat? ja, jag kan nog tro det..
Meen vad han skötte sig bra :) så idag är allt på hans villkor, vill han somna i mammas famn så får han det, hela natten om det ska vara så!
 
Vilket fint höstväder det blev idag, jag tänkte ta mig en promenad efter all rulltårta och sötsaker jag stoppar i munnen. Men jag vet inte vad man vågar eftersom det är älgjakt (vi bor i skogen) och vill inte gå här ute och va rädder!
 
Idag har mamma varit här och tapetserat vårat blivande sovrum på övervåningen, kalasfint blev det :) ett hjärta till henne <3
 


 
 
 

Mitt första inlägg

Eftersom jag bor i skogen och är mammaledig så virrar tankarna runt, men jag kan ju inte alltid ringa mamma och tjata hål i hennes öron, eller prata med min sambo om allt som absolut inte intresserar honom när han kommer hem från jobb. Så då startade jag min blogg så jag kan skriva av mig här. 
Och jaaa allt kommer inte vara rättstavat och punkter hit och dit, de va ett tag sen jag gick i skolan ;)
 
Jag hoppas att jag kommer vara så aktiv som mina tankar snurrar :)
 
 

RSS 2.0