Börjat jobba

I torsdags började jag sommarjobba där jag jobbade innan jag blev gravid. Så jag är tillbaka i Viared och långa dagar..
Det gick faktiskt bättre än förväntat. ;)
Men jag va helt slut när jag kom hem, kroppen orkade varken med lek eller prat. Micke åkte på träning och jag kämpade igenom halva kvällen tills vi åkte till Borås och kollade på sate of drama som spelade. Wilma och Emilia var överlyckliga när de fick på sig varsin State of drama tröja och Emil vinkade till dom :)
Sen kväll och tidig fredagsmorgonen ledde till ännu tröttare när jag kom hem från jobbet, Micke drog iväg och spelade match och jag skulle underhålla min son, jag är inte den som frågar om hjälp i första taget men nu orkade jag verkligen inte. Ingen med barn kunde ju komma eftersom vi är förkylda så dom uteslöt jag. Sen ringde jag och smsa med folk men ingen kunde.... SÅKLART! Så jag fick sätta klädnypor på ögonlocken och hålla mig vaken och relativt glad.
Så jag ger folk en applåd som orkar leka när de kommer hem från jobbet.
Och än har jag bara jobbat två dagar, suck!

Nu ska vi åka till jpg och handla lite lätt och fika såklart ;) älskar att umgås med min familj.

Och sen längtar jag otroligt till lilla bebisen i Martinas mage tittar ut. ;) jag vill mysa.

Kram


Mammatjänst

Jag bara älskar mitt jobb. Jag kunde aldrig föreställa mig ett bättre. Har världens bästa chef och bara älskar den personen. Jag känner inte mig redo att släppa detta jobb för ett annat.
Men nu är det bara så, det gäller inte en lång period och sen är jag tillbaka till världens bästa jobb igen, ungefär 50% sen kommer jag att ha lite jobb vid sidan av. Jag önskar att jag för evigt kunde ha kvar detta jobbet som mammatjänst!

Det är mycket gap och skrik i vardagen, mycket tårar men framförallt mycket skratt och prat!
Jag klagar, suckar, gråter men framförallt skrattar och leker.
Jag älskar det!

Vi för alltid!!!


Jag njuter!

Abbe somnar gott i min famn, inte lika ofta som innan men när det väl händer så njuter jag till fullo.
Nu ligger jag i min säng och ska sova, hör andetag inifrån Abbes rum ❤

Godnatt kära vänner!


Varberg

Som jag har längtat.
Sen jag va liten har min familj åkt till Varberg på semester.
Nu har jag en egen liten familj och förra året var Abbe jätte liten när han åkte på sin första semester i Varberg, bara 13 dagar gammal ❤ Nu är han närmare året och är med lite mer ;)
Min mamma och pappa ställer upp sin husvagn där idag och vi ska ner och hjälpa till och även stanna där någon dag. Jag tycker det är fruktansvärt mysigt att bo i husvagn några dagar men jag skulle aldrig skaffa mig en egen. (Ska kanske aldrig säga aldrig) men skaffar vi mer barn så kanske ingen vill ha oss på besök några dagar. Hihi! Förra året bodde vi 5 nätter hos min syster i deras husvagn, det gick ju smidigt för vi va bara 4 vuxna och 2 barn men nu snart kommer det ju en till bebis till världen (Martina och Ulfs bebis alltså). Då vill dom väl inte ha oss trängande på besök. Hihi. Själv tycker jag de är mysigt med trängsel 😄


Jag har alltid försökt att få ro till att sätta mig att sy lite på kvällarna nu när det har gått så bra. Men istället går jag och lägger mig i hopp att jag ska vara pigg dagen efter. Det är ju inte så att Abbe vaknar vid 7 så egentligen behöver jag inte lägga mig tidigt. Nu har vi flyttat ner min syhörna och även lagt upp mina tyger så jag ser dom. Igår satte jag mig till ro och fick ihop ett par byxor till Abbe :) väldigt nöjd blev jag när han fick på sig dom idag, lite tighta på bena men det funkar.

På torsdag börjar jag jobba. Jag ska alltså vara ifrån Abbe mer än 9 timmar varje dag, jag får ont i kroppen när jag åker iväg och jobbar 2 timmar ibland. Men det får bara gå. Det gäller ju bara 7 veckor sen är jag nära han igen.

Ta hand om er, nu ska jag njuta de sista semesterdagarna ❤


Leeeeedigt.......

Idag gjorde Micke sin sista dag på jobbet för att ha 2 veckors semester och 7 veckors pappaledigt. Gött som tusan ;) jag ska jobba på mitt gamla jobb i Viared 7 veckor i sommar och det känns väl sådär.. Jag går gärna hemma med min lilla plutt ❤
Det ska iallafall bli kul att se hur mycket "ledigt" Micke får och hur mycket det egentligen blir att göra.
Abbe är ju väldigt rörlig och har ju varit det sen han föddes typ. Hehe!

Jobb imorgon och jobb på lördag sen blir det ledigt med min lilla familj. Ska bli helt underbart.

Längtar också till jag blir moster igen ;) inte långt kvar nu, bara 34 dagar :)


Allt på samma gång!!

Nu va det ett tag sen jag blogga, och det beror på att den senaste tiden har det varit väldigt mycket. Mickes syster gick balen i onsdags förra veckan och va lätt den finast tjejen i baltåget ;) jag, Peter och Lena (mickes bror och mamma) fick äran att ta lite fina bilder innan dom skulle åka runt i sin limousin innan tåget.
På torsdagen hade vi väldigt mycket att fixa inför studenten på fredagen. Vi satte upp stort tält, handlade och dekorerade. På fredagen var det den stooora dagen, Rebecka skulle ta studenten. Men innan det så samlades vi i sim och sporthallen för att höra lite sång från studenterna bl.a. Rebecka som sjöng otroligt vackert ;)
Dagen blev väldigt solig och lyckad. Hon såg ut att vara i sin egna lilla "lyckobubbla" hela dagen med lite alkohol i kroppen :)
Gästerna kom och gick och till sist lämnade vi den lyckade festen också ;)

Igår (måndag) hade jag en babyshower för min vackra gravida syster Martina. Hon fick lukta på och gissa "bajs i blöja" ;) Gästerna fick ett snöre och klippa av hur stor vi trodde hon va runt magen, och sen fick vi gå fram och se vem som va närmast. Många skratt och mycket god mat. Hon fick även jätte fina presenter :)
Nu önskar jag bara att tiden går lite snabbare så jag kan få gosa med bebis ;)

Just nu ligger Abbe och vilar förmiddag i min famn. Jag brukar låta honom göra det kanske lite för ofta ibland. Visst kan man gå och greja medans bebis sover. Men det är inte lika mysigt :) Så jag tar vara på tiden såhär ;)
Nu kommer lite bilder från bal, student och babyshower❤


RSS 2.0