Jag har världens bästa pappa!

Det är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag, hurra, hurra, hurraaaaaa :))
 
Åke Karlsson (Min pappa)
Han är nog den goaste gubben jag känner.
Jag kunde aldrig fått en bättre pappa än han.
Jag vet att han alltid ställer upp, och inte bara för mig utan min familj och mina vänner.
Han har alltid en trygg famn att krama, om man bara känner sig lite nere eller annat.
Han hjälper oss bra här hemma med ved så vi får värme i huset.
Han umgås och leker gärna med min son, och låter mig gärna vila under tiden :)
Man kan sitta och prata med honom om allt, inte alltid han har något att säga tillbaka men han lyssnar alltid.
Han har alltid ställt upp och kört mig om jag behöver skjuts.
Och gett mig en slant även fast jag inte vill ha..
 
Detta är förstås inte bara min Pappa jag pratar om för Mamma är lika omtänksam, trygg, go, underbar, vacker och allt man kan komma på.
 
Kan inte beskriva med ord hur mycket jag älskar dessa två männskor. Det är nog fan de bästa föräldrarna man någonsin kan drömma om.
 
<3
 

Min goding

Fint väder = solbrillor


PT

Två dagar denna veckan så har min kära mor kommit hit så har jag agerat PT (personlig tränare).
Hon vill börja träna men tvekar hit och dit hela tiden, och jag förstår henne ibland. Att gå till ett gym är absolut inte min grej. Jag står bara som ett fån och kollar på alla andra hur duktiga dom är. Sen motiverar inte det mig.
En dag i veckan i 10 veckor har jag gått pass på Lindas träningscenter och det har varit sjukt kul, det är min grej. Men de är dyrt, men jag tror att jag ska börja om nu inte mamma hade påmint mig om att man säkert inte går dit en fin sommardag när man kan ut och springa eller något sånt, då fick de mig att tveka. Jag har absolut ingen lust att ställa mig och svettas inne när jag kan svettas ute ;)
SÅ nu till saken.. Jag försöker köra lite med mamma så hon kan börja träna hemma, för det är faktiskt inte så svårt om man ger sig fan på det.
För de gör jag nu... Förrutom idag då för idag va jag lat och tog en dusch istället när lilleman sov :)
 
PT,PT,PT ;)
 

Här har ni en bild på Ocky mössan

Jätte snabb leverans, mössan var lite för stor men då har han något att växa i :)
 

Dagismatta

När Abbe blev ett halvår så köpte vi en lekmatta till hans lekrum, ni kanske kommer ihåg en sån där dagismatta när man va liten som man fick skavsår på knän och armbågar?! Jag har iallafall fått mitt första skavsår nu på mitt knä :/


En låååång väg att gå

Det bara mal tankar och funderingar i mitt huvud. Jag vill så mycket men jag vet inte vart jag ska börja. Jag har stoooora planer som jag inte kommer att dela med mig av än på bloggen, men förhoppningsvis snart.
Vill jag en sak så vill jag att det ska hända med en gång, jag har inte tålamod att gå den långa vägen som krävs. Men snart så... vill jag så kan jag.
 
Runt omkring mig så är det blandade känslor från person till person, jag träffar positiva människor som är så framåt och vill nå ut med denna känslan. Och tyvärr även tvärt om. Jag vill bara ta den positiva energin och slänga på de negativa så att den aldrig kommer tillbaka. För alla männskor runt omkring mig är värda att må bra för jag vet och känner er, ni är värda de bästa.
 
 
Igår jobbade jag igen på busaåkalasa, hade lite mer kunder än vanligt och fick även slå en två paket (jag är sääämst på det) men jag tycker ändå det gick fruktansvärt bra. Fint blev det iallafall. Hoppas bara jag tog bort prislapparna. hehe.
 

Ocky

I söndags satt jag och Abbe själva och kolla melodifestivalen, Micke va på fest. Vi hade väldigt mysigt, så fort han somnade så njöt jag en stund av ensamheten ;)

Söndagen bestod en liten stund i intakan på auktion med brorsan och sen åkte min lilla familj till Ikea. Att man kan plocka på sig så lite men summan bli så stor :/ jaja, vi får användning för sakerna förhoppningsvis.
Sen hämtade vi mamma och pappa som kom med bussen från Sthlm.

Idag har jag beställt en mössa från "ocky" som Abbe kommer att bära. 5kr av varje såld barnmössa skänktes till operation smile. Jag gillar att stödja ;)
Ni får bild på mössan när den anlänt till Alarp ;)


Sylvia Vrethammar

Ja jag vet att det är konstig rubrik. MEN, på något sätt börjar jag gilla henne mer och mer. När hon va med i så mycket bättre så avskydde jag henne, tyckte bara hon förstörde programmet. Men nu när hon va med i pluras kök i Spanien och sen har jag säkert sett henne någon mer stans. Men hon är ju så jävla dryg-skön. Hon är verkligen sig själv och de tycker jag är så fruktansvärt viktigt.

Nu fick jag det sagt.


Tjockis

Jag saknar denna mysmagen ;)


Format och prego

Egentligen skulle vi på sångstund idag för de är lite smått mysigt när Micke är ledig också att hitta på något som vi er att Abbe tycker om. Men nu hann vi inte riktigt in så det blev till att gå på stan. Först gick vi in på busaåkalasa och handla reafynd :)
Sen tog vi en tur till format och bestämde oss för att luncha. För mig blev de en pasta med kyckling pesto, och Micke tog pytt i panna, sjuuukligt gott ;)
Sen åkte Micke vidare till Borås och jag tog en fika på bar prego med en vän som var i stan på besök :) mysigt värre!
Sen va de dags för mig att åka hem och laga lite mat eftersom Abbe är sjukt kräsen vad de verkar som. Så jag kokade lite potatis och kokkorv, mixade ihop det och de blev en succé för Abbe, ÄNTLIGEN!! Hoppas det håller sig ett tag också och att han inte bara gillade det nu.

Micke kom hem och fick leka med sin son så jag efter några månader kunde sätta mig vid symaskinen igen.
Det blev en stooooor kudde (till Abbe såklart) och en liten söt rosa med svampar. Kul att få pyssla och tänka på annat ibland.

Imorgon gäller det att vakna till klockan och skjutsa mor och far till Jönköping för dom ska till Sthlm och kolla på Magnus Uggla :) sen snabbt hem för Micke ska spela fotboll och sen på fest på kvällen.

Abbe är en riktig buse och kommer på nya bus hela tiden. Kolla bara på bilderna så förstår ni :)

Trevlig helg :)

 

Sofia var i stan

Busen

Stoooora kudden 

reafynd

 

Plask plask


Puuuh...

Igår hängde jag med Mickes syster till Kinna för att hitta tyg till hennes balklänning. Skroten i Kinna är tydligen väldigt känt för att ha massa tyg till bra priser, och jag kan inte säga annat än att jag håller med. När jag kom in där så mådde jag nästan dåligt för de fanns så sjuuuukt mycket fint så jag visste inte vad jag skulle välja, jag visste att jag inte skulle åka där ifrån tomhänt iallafall. Självklart gick jag bara till barntygerna.
Rebecka hittade vad hon sökte och jag fick med mig 3 olika tyger som ni ser på andra bilden.

Innan jag åkte till skroten så träffade jag "morsorna" i Gällstad och självklart passade jag på att gå in på lager 157 innan. Blev 5 par sockar, 3 par trosor, 1par kallingar och en tröja rikare.

Efter skroten åkte jag till Maria och träffade hon och Ida en sväng innan jag kände att jag inte orkade mer för dagen så de va bara att åka hem och lägga mig för att veta att jag skulle upp om en stund igen till en gråtande bebis.

Får Abbe bli buren konstant och suga på tutten så fort han är hungrig så är han den nöjdaste bebisen i världen. Men så är inte fallet för jag orkar varken bära han hela tiden eller vill att han suger på tutten och speciellt inte på dagen längre. Så jag har en grinig bebis just nu.
Kom gärna med massa tips och idéer hur jag och Micke kan göra bäst för att Abbe ska sova hela nätter så han har en glad och pigg mamma och pappa..
Såhär är fallet: han är sjuuuukt kräsen när de gäller mat, han äter inte även fast de är något han gillar. Han tar varken napp, nappflaska eller gillar välling. Vaknar han på natten så är de i panikskrik tills vi tar upp han och vaggar ett tag. Men nu börjar han bli för tung för att stå och vagga halva nätterna + att jag bara blir svagare och svagare ;/
Vi ska kolla upp om han har ont någonstans. För de gör ju ont i oss när han gråter... Tar gärna emot idéer :)

Nu har jag lämnat Abbe hos sin mormor för att åka med min bror. Abbe behöver även lära sig att vara hos andra och inte vara så mammig.

Har massa kul att se fram emot och kan han då vara hos någon annan under de kvällarna så skulle jag va glad :)


Busaåkalasa

Idag ska jag jobba för första gången på busaåkalasa mellan 17-19 så kom och handla av mig eller bara kom och häng. ;)


Intressant, jag??? Nääää ;/

Jag har kommit på mig själv att jag måste va den mest tråkigaste personen att läsa om..
Jag modebloggar inte för att jag är inte inne i nått speciellt mode, gillar att klä Abbe fint och bekvämt men de skulle jag aldrig blogga om.
Jag varken går på någon speciell diet, bantar eller tränar nåt speciellt. Så jag är ingen speciell förebild i det. Tycker inte jag är tjock, antagligen har jag en jäkla bra matsmältning för jag äter sjukt mycket. Träning ligger lite i min vardag.. Vi har kettelbells här hemma som vi tränar med. Och jag försöker även göra lite övningar för att minska rumpa, lår och även få en liten fastare mage. Men jag tränar lite då och då, gör situps innan jag ska sova.. Mm!
Jag lagar inte speciellt mycket mat som man kan blogga om heller. Micke lagar mycket och han har intresse för det, men de har inte jag!
Jag ska förmodligen börja träna på gym sen, eller gå pass för jag tycker de är sjukt kul. Och sen vill jag ha lite synliga snygga muskler ;)
Jag kan då visa före/efter och mellanbild ;)
O
Jag fikar, sjukt mycket nu för tiden. Umgås med vänner och försöker även få min son att skratta högt ;) för jag älskar att hörs ljudet av hans skratt.

Så hur rolig är jag egentligen?!

I lördags hade vi lite vänner här. En (kille) sa då att vi tjejer oftast inte har ett speciellt intresse. Och vi gick då igenom vad vi tjejer hade för intresse, och SÅ sant! Vi va mycket sämre än killarna..

Så nu vill jag höra alla er som klickar in på min blogg, vad har ni för intressen?
Jag är sjukt nyfiken, skriv gärna en rad eller två om vad som vore intressant att läsa om också ;)

Nu ska jag snarka bredvid min son ;)


Namnsdag

Eftersom det inte är så stort längre med att man har namnsdag så gratulerar jag mig själv idag!
När man va liten så fick man alltid ett kuvert med en liten peng i av farmor eller mormor ;) Det va mysiga tider det.

Idag ska jag fira mig själv med en gofika och kanske åka pulka i skidbacken ;)


Final till grabbarna!

Vilken lycka, vilken glädje, vilken fest det blir för grabbarna ikväll ;) Man är sjukt stolt och glad för deras skull. Detta är stort!

Vilken fantastisk kväll ;)


State of drama

Ikväll gäller det att rösta vidare State Of Drama i melodifestivalen!!!


soffläge

Både igår natt och inatt blev det soffläge för min del, känns väldigt konstigt att gå och lägga mig efter Micke.. Men vill man sluta amma på natten och gå upp 7ggr så får man någon gång sätta en gräns, och det har jag nu gjort!!
Förra natten vakna han bara 2 ggr men de återstår att se hur denna natten blir.. Jag tycker väldigt synd om Micke för jag vet hur jävla trött jag var i början på att få så lite sömn, men nu när man gjort det i 7 månader så har man lixom kommit in i det så man är van. 
Så jag tycker mer synd om en människa som får en natts störd sömn än mig själv som fått 7 månader än så länge.
Jag hoppas bara att jag kan falla i den där sköna sömnen inatt, det gjorde jag inte igår, känns som jag bara vilade lite och jag hörde så fort det började gny där uppe.. :/
 
Nu blir de tv tittande tills ögonen faller sådär gott i sömn och man verkligen kan tillåta sig själv att somna :)
Håll tummarna
 
Godnatt

Jacuzzi

Tidigare skrev jag ett inlägg om att jag ville dra ner på amningen väldigt mycket. Tydligen så hjälper det ibland bara att skriva om det för att det ska falla in ;) "peppar peppar"
Igår och idag har jag bara ammat morgon, kväll och någon gång på natten ;)

Abbes tand känns jätte tydligt nu ;) myyyysigt.

Idag lämnade jag bort Abbe en stund till min bror för att unna mig ett dopp i mamma och pappas utomhusjacuzzi. Så skönt det är att bara kunna unna sig det ibland och att man har så många runt omkring en som gärna har hand om min son även fast han kan vara lite ledsen och mammig ;)

Imorgon blir det melodifestival-fest för STATE OF DRAMA är med och dom ska vi tokrösta på ;) och det MÅSTE NI också göra.

Kos


kärlekens dag

Idag är det kärlekens dag och såhär på kvällen känner jag mig deppigare än vanligt :/

Spjälsängen

Eftersom min son inte verkar gilla sin spjälsäng så påbörjar jag nu projektet att han ska börja göra det!
Jag bestämde mig för att följa med honom och leka lite koja i sin säng tidigare på kvällen och det var lite populärt.
Men nu på kvällen la jag mig jämte (jätte bra att sängen håller för mig också) han för att läsa en godnattbok som han har fått av sin farbror. Inte ett enda gnäll. Istället fick jag ta en del stryk (då han inte har jätte kontroll på sina armar) och många rivmärken! Men tillslut börja jag stryka min hand över hans rygg och han somnade med stört. Jag kunde efter en liten stund kliva ur och nu ligger jag här i min säng och hoppas på att han sover någon timma iallafall ;)
Projektet har bara börjat. En natt kanske jag får ligga där i fosterställning jämte han. Men han verkade rätt nöjd att ha mig där i vart fall.
Mitt lilla trollbarn <3


En tand

Jag har alltid trott att det varit något på G och nu tror jag att jag ser det... en tand i underkäken :)
Abbe har varit grinit till och ifrån ett bra tag nu, nätterna är MYCKET jobbigare än vad dom någonsin har varit...
Men nu är jag glad att jag kan se vad det beror på :)
 
Idag var jag på busaåkalasa och lärde upp mig så mycket som möjligt så jag kan jobba där måndagar och torsdagar 2 timmar på kvällen. Så jag hoppas att vi ses där på måndag mellan 17-19 och att ni premiär handlar fin fina kläder eller/och leksaker av mig :)
 
Ha en fin alla hjärtans dag imorgon.
 
 
 

Busigt

Två barn sov här en åkte hem. Abbe va vaken ungefär 7ggr inatt, otröstlig så jag är tvungen att ta upp han. Jag tycker synd om han även fast jag är sjukt trött och frustrerad. Snart behöver jag mer än 2 timmars sömn för att orka mer känner jag.

Ebbe och Nova vaknade och satte sig framför tvn så jag kunde vakna av mig själv, det var guld värt :)

Wilma och Emilia kom hit så helt plötsligt va de 4 barn + Abbe att hålla reda på. Tjejerna var ute och lekte medans Ebbe kollade på barnprogram. Sen bakade vi alla och lagade lite mat.
På bilden sitter alla barnen och väntar på att Micke ska komma hem så att vi kan fika de vi bakat ;) (kladdmuffins)

Sen blev det en snabb sväng till Ida och sen åka och sjunga lite med mamma, hennes systrar och en vän.

Nu sitter jag här med ansiktsmask och funderar på morgondagens outfit. För imorgon ska jag på upplärning på ett jobb. ;) busaåkalasa är en barnbutik i Ulricehamn som säljer ljuvliga barnkläder och leksaker. ;))
Abbe ska vara hos son mormor de ca 2 timmarna jag jobbar och jag hoppas det ska gå fantastiskt bra.

Godnatt alla fina människor.


Sluta amma

Abbe är nu 7 månader och jag vill verkligen dra ner på amningen så jag bara ammar morgon och kväll.. Men han verkar inte lika pigg på det som jag, jag tror det är en liten tröst också. Och jag vet att barnet måste vara redo för det också och det är han verkligen inte.. Han är noll intresserad av mat oftast.
Jag känner att jag vet mycket om barn men detta är en sak jag är helt ny på och inte vet vad jag ska göra. Men jag kämpar och har tålamod. ;) När han väl slutar så kanske jag kommer sakna det.

Har någon idéer så dela gärna med er.


Bra natt

En bra natt = en pigg morsa på dagen ;)

Bror med barn kom på fika sen stannade barnen kvar och dom är fortfarande här :)
Vi gick på promenad eller jag och hunden gjorde det iallafall, barnen åkte spark :) Nova och Wilma stannade ute medans jag och Ebbe gick in och värmde oss. Sen kom Martina med familj på fika och bror kom tillbaka med sängkläder till barnen för dom ville sova här :)
Wilma och Nova fick hjälpa grannen att ta in hästarna och det va ju en lycka för dom :)

Vi har bäddat upp till barnen så nu kan dom ligga jämte varandra inatt och mysa ;)

Om 10 min börjar familjen annorlunda och då ska vi sitta bänkade framför tvn. ;)

En mycket bra dag. Och hoppas på en lyckad natt och att Abbe sover gott ;)


Första bilden visar Ebbe Abbe hur man spelar, sen åker barnen spark, fikat är uppdukat, barnen tränar med Micke, och en 7 månaders bild på Abbe för han blir 7 månader idag :)


Sömn

Håller tummarna för massa sömn inatt ;)


Bingolotto och napp

Inatt var ingen vanlig natt för Abbe vakna och tjöt otröstligt, jag började gråta själv för det lät så illa ;/
Så det fick bli till att sova sittandes i soffan med han i famnen.
Micke fick ta han på morgonen så jag kunde ta en promenad med hunden och även få lite värme i huset.

Nu såhär på eftermiddagen somnade han i min famn en timma ungefär tills han vaknade och stortjöt. Micke fick ta han för jag skulle få lite mat i magen. Då somnar mini ännu en gång men denna gången med napp i munnen... Han är lite egen den där Abbe. ;)
Men riktigt kry verkar han inte vara våran lilla grabb :/

Han verkar för övrigt inte gilla att ligga i sin spjälsäng, jag vet inte hur man ska göra mer än att låta honom ligga bredvid oss. Men då blir våran sömn lidande :/
Jag hoppas att det blir bättre en dag!

Ikväll blir det till att kolla på Bingolotto och äta tacos för 4 av syskonbarnen mamma och pappa är där och spelar så jag hoppas på att vinka till dom i rutan :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3938206/images/2013/pic_5117c42a9606ee3652a47c68.jpg" class="image">


Ridhuset

Jag Micke och Abbe var i ridhuset idag och kollade på min brorsdotter när hon red. Vilken känsla ändå att rida iväg på ett sånt stort djur. Frihet kan jag känna!
Hon va riktigt duktig iallafall och sken upp när hon fick galoppera ;) lycka!

Abbe snart 7 månader och jag hoppas fortfarande på en hel nattsömn!! Det är värre än vanligt på nätterna nu så de kan jag ju glömma. Skönt Micke tar Abbe på morgonen när det är helg så jag kan sova ut ;)

Godnatt

(Micke och Abbe i ridhuset på bilden, kallt... Brrrrr.)


Kalas

Läser här och där att folk är på väg till olika kalas och då tänkte jag dela med mig av att jag också är på väg till ett kalas nu, min systerson som fyller 4 år.
Så nu ska vi få kalaskul :)
Abbe började att spy ner sin fina finbody som han aldrig hade använt, så de va bara att byta till en skjorta ;)

Nu ska vi kalasa! Trevlig lördag på er alla


En heldag hos brorsan... Nästan!

Idag har vi knappt varit hemma, det kommer att vara jätte kallt i våran lilla stuga när vi kommer hem ikväll.
Har varit hos min bror nästan hela dagen förutom någon timma då vi var inne i stan. Micke och Abbe åkte till badhuset och jag gick på stan Fick min lugg tillklippt av Ida på Blk Wig, jackfickan sydd hos skräddaren, present köpt på busaåkalasa och lite godis på hemmakväll. Nu sitter vi och myser till gladiatorerna hos min bror.

Ha en fin helg, det ska jag ha!


Torsdag!!

Abbe somnade gott i min famn. Jag la ner honom i sängen och han börja skrika, fick upp honom direkt och han somnade om i min famn igen.. Man ska ta vara på denna tiden va? Jag har inte hjärta att låta honom skrika sig till sömns varje kväll även fast det är bättre han lär sig än att bli ammad till sömns. Men nu somnade han i famnen och då vill man helst bara sitta så tills han sovit klart. Men jag måste ju också somna...

Det där med att sova hela natten har aldrig varit Abbes grej. Nu är han snart 7 månader och vaknar fortfarande minst 3 ggr varje natt, och då brukar de typ var 5 ggr. Jag är konstant trött men inte så att jag mår dåligt. Vissa dagar känns bara mer förvirrande än andra. En kompis sa här om dagen att hon aldrig hört mig klaga. Och det känns bra, för jag vill inte klaga. Jag vill bara ta hand om min son.

Här om dagen fick vi en inbjudan till bröllop i sommar. Jag har varit på ett riktigt bröllop sen jag blev "vuxen" och hade så j*vla kul. Och det va så mycket kärlek i luften. Jag är så oerhört tacksam att man har fått såna vänner i ens liv att dom bjuder in en på deras bröllop. Det är stort!
Jag blir så rörd av den känslan som uppstår på ett bröllop att jag kan börja gråta för vad som helst.
Jag ser fram emot denna dagen/dagarna med brudparet :)

Har haft lite mammamys idag hos Tina, Sylvia och Ebba va där en sväng också, mysigt värre :)
(Ebba och Elvin på första bilden och Abbe på andra)

Har även skakat rumpan till ett zumba-pass idag på lindas träningscenter ;)

Micke har pappaledigt på fredagar och det är så fruktansvärt skönt och mysigt.
Imorgon ska vi vara barnvakt och hundvakt :) På lördag är vi bjudna på kalas. Systerson som fyller 4år så de kommer bli ett redigt kalas.

Nu ropar sängen på mig. Träffar min son om någon timma. Jag längtar lite nu faktiskt. (Även fast jag ibland kan va lite trött-arg på nätterna när han vaknar och skriker varje timma)
Alla är vi olika.

Godnatt

https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-1/3938206/images/2013/pic_51143d0dddf2b36c50558166.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-1/3938206/images/2013/pic_51143d0dddf2b36c50558166.jpg" class="image">


En mycket bra dag!

 

Idag kunde jag äntligen ta mig en välförtjänt middagsvila efter att jag varit väldigt väldigt trött.

Sen fick jag ett sms av en god vän att dom fick en dotter igår kväll, mina ögon tårades av lycka och glädje för deras skull. Grattis mamma Ida pappa Tobias och syster Vilhelmina till utökningen. Jag längtar så tills jag får träffa er <3

Sen fick jag ett sms av posten att jag kunde hämta ut ett paket som jag beställt från lekmer.se. 
Så jag åkte raka vägen och hämtade det och passade även på att åka förbi baby yeah yeah för att inhandla några pyjamaser till Abbe.

Ikväll har Micke träning och då passar jag och Abbe på att åka till min syrra på kvällsfika och umgås en massa :)

På bilden ser ni en väldigt fin sittpuff, haklapp, happy birthday vimpel, bilkrokar, 3st pyjamaser och en mysdress.

 

 

 

 

 


Min underbara son <3


Bilder som inte kunde laddas upp från förra inlägget!

Abbe och Leo ;)


Tänder?

Abbe har mer eller mindre varit lite smågrinig. Han är en kärleksfull bebis som gärna vill vara nära hela tiden, han har väldigt svårt att leka lite med sig själv.
Nu tycker jag att han är extra grinig men är det tänder på gång tro? Han är ju 6 1/2 månad så det är ju inte omöjligt.
Även fast man hör hans gnäll väldigt ofta så gör de lika ont i hjärtat varje gång och önskar att han kunde prata med mig vad som är fel. Nu kan man bara kramas och kramas och hoppas att livet blir enklare :)

Idag har vi varit i Gällstad och hälsat på Malin och hennes lille Leo. Väldigt trevligt, Abbe sög gärna på Leos fingrar och pussa han i pannan ;) så söta är dom så liven :)

Sen mötte jag och Abbe upp Micke i stan för att hälsa på Berat och Mergime i deras nya lägenhet. Så fruktansvärt mysigt hade dom fått det på bara någon dag. Ibland längtar man tillbaka att bo i stan. Fast vi har ju det väldigt fint på landet.

Efter det så kom Ida och hälsade på i våran koja i skogen. Blev lite varma mackor till kvällsmat och en kopp te och väldigt mycket tjat. Alltid lika kul att få tjata av sig med sina vänner ibland. Dom är värdefulla :)

Nu ska jag susa gott i sängen en stund innan mini vaknar för lite mat.

Godnatt


Promenad.

Blev en liten promenad innan Abbe skulle till sin morfar för att jag ska kunna hålla Zeke (hund) i handen när han ska få en kemisk kastrering. Stackare ;/

Varje gång jag kommer till min mor och far så väger jag mig på deras våg, jag går bara ner mer och mer i vikt och jag antar att allt beror på att jag fortfarande ammar. Men om jag äter så mycket som jag gör och slutar amma kommer jag då bli stor tillslut? Det återstår att se! För jag kan ju inte gå ner mer i vikt nu..

Nu får vi hålla tummar och tår att våran hund blir bra igen så han kan vara med oss lite mera.

Ha en fin kväll


Familjen annorlunda

Nu har familjen annorlunda börjat på tv igen, varje måndag. Själv tycker jag att det är för sällan med en gång i veckan för jag verkligen älskar det programmet.
Jag va just inne på familjeliv.se och där kunde man läsa folk som skriver om detta programmet, fan vad dom har att kommentera massa skit hela tiden. 
Barnen var busiga på pappas jobb, dom hoppade i möblerna i mödelaffären mm. Tror du verkligen att man tar med barnen till ett sånt ställe om det verkligen inte skulle funkat?! Och möbelaffären måste ju vetat om att det kom så många ungar och ett filmteam... 
Sen läser jag Madeleine Ilmruds blogg, och det där med att barnen sprang runt så på pappas jobb, rev ner telefoner mm. det var ju "meningen". Hur bra tv hade det blivit ifall de bara stod där och glodde.
Fan skärp er nu... barn är barn, och finns det en omöjlig plats att ta med dom så kan man ju strunta i att åka dit eller skaffa barnvakt!
 
Ena stunden så hade man själv velat leva det livet, och andra stunden inte...
för de första så är de ju inte bara en i förhållandet som ska bestämma de sen måste man ju hjälpas åt. 
 
8st barn är det ifall jag samlar ihop alla syskonbarnen, det blir busigt... väldigt busigt :)
 
 
 

Söndag

Idag har vi slöat!
Eller svärmor va på besök en sväng och sen åkte jag till min bror på en kaffe, är det att slöa då? Jag kallar det de i alla fall. Jag vill nästan alltid att det ska hända något, blir lätt rastlös annars.

Vi kollade på sons of anarchy innan men höll upp ett bra tag, nu har vi starta igen och det är lika spännande varje gång. Kan rekommendera den serien även fast den är väldigt orättvis!
När mini gått till sängs så blir det ett avsnitt till. Fast jag VET att Micke gärna vill kolla på en film men så blir de inte ikväll ;)

Nu ska jag busa med min son som hoppas i hoppgungan och skrattar..

Barnskratt är de goaste skrattet <3


Rent i vårt hus!

Idag åkte vi in till stan och hyrde en textildammsugare som jag har funderat på lääänge nu. Sofforna + en massa mattor blev rena och det känns skönt.

När jag blev gravid så började våran katt kissa inne på mattor och dylikt när vi bodde i lägenhet. Jag mådde illa av lukten så mattor åkte till förrådet. Vi köper en massa nya mattor som faktiskt är jävligt dyrt. Men idag är alla dessa mattor rena och hoppas dom luktar smultron imorgon när allt är torrt ;)
Men nu är det ju så att vi har sjukt många mattor över så vi får se vart dom blir av.
Men de va ju inte bara sofforna och mattorn som blev rena utan jag passa på att ta hela huset medans jag ändå höll på. Så fruktansvärt härligt ;)

Så ikväll blir det till att hitta en torr fläck i soffan så vi inte blir blöta när vi ska kolla på melodifestivalen, japp ni hörde rätt. Jag tycker ändå det finns en charm i melodifestivalen. Och den 16 feb kommer vi sitta bänkade för då ska vi hejja fram state of drama ;)

Ha en skön lördag, det ska jag ha!


Stormyser

Min son tar varken napp eller flaskan så någon välling på kvällen blir lite svårt.
Ibland blir han riktigt förbannad när vi försöker ge han flaskan och då blir de amning istället. Men idag satte jag mig i saccosäcken med han och flaskan med välling. Det slutade med att han kramade om flaskan, sög på tummen, kolla på gladiatorerna och myste en massa.

Min Goding <3


RSS 2.0