Mys

Vilken mysig dag vi har haft idag ;) vi startade morgonen försiktigt och sen åkte vi till Borås djurpark ;)
Nu ska vi vidare på kalas, älskar dessa dagar.

Lite mysiga bilder.


May. 22, 2013

Klippte gräset idag vid 20 tiden ungefär. Gick då förbi fönstret till vardagsrummet några gånger och möttes av det här .. ;)


Klättra klättra!

Jag hade tänkt att skriva mer om bröllopet men jag kan beskriva dagen väldigt enkelt.
Den va perfekt!
Fint väder, fint brudpar, härliga gäster, mycket bra fest. Jag är supernöjd och hoppas att brudparet är ännu nöjdare ;)


Igår (måndag) jobbade jag 11-18 på hemmakväll, Tina och Tobias var då barnvakt åt Abbe, och DÅ tog han sina först steg :) tråkigt att jag inte såg de men de va nästan väntat eftersom han går så bra med stöd ;) Idag fick jag se 4 steg!

Dagen idag har varit underbar. Abbe sov till 9.30 och sen åkte vi ner till Timmele för att prata med förskolan. Åkte vidare till mamma för att umgås, lite mat fick vi även i magen. Abbe och Emil lekte jätte bra i sandlådan.
Vi åkte vidare till stan för att kolla in odd birds som självklart va stängt, men vi fick komma in ändå :)

Jag åkte hem och mamma, Martina, Theo, grannarna och Ulf kom förbi för att fika ute under våran stora parasoll ;) så mysigt :)

Abbe börjar nu klättra på allt, han klättrade helt själv i gåvagnen och kissade där i. Haha!

Kram


Bröllop

Nu sitter vi i bilen på väg till Stenungsön för att se Martin och Charlotta säga ja till varandra :)
Det ska bli en underbar dag <3


Tygblöja

Abbe inviger sina tygblöjor lite lätt och hoppas på att vi har turen på vår sida med en gång så dessa funkar ;)


Vilken fin helg :)

I julklapp fick jag och mina syskon en hemlig resa av mamma och pappa, så i helgen var det dags!
 
Vi hamnade i Uddevalla av alla ställen. Ett underbart mysigt hotell vid namnet Bohusgården, jag rekomenderar det verkligen. Mamma och Pappa tyckte att vi skulle komma bort från allt och bara ta det lugnt och umgås med varandra. Så vi badade, bubblade, solade, badade lite till, drack rom och cola, åt hotellfrukost, skrattade fruktansvärt mycket, kramades, promenerade och bara tog det lugnt.
Det va den bästa julklappen jag någonsin fått :)
Tack mamma och pappa för den fantastiska helgen!
 
 
 

God jul

Imorgon är dagen då vi ska åka iväg med mamma och pappa någonstans!

I julklapp fick jag, Martina, Robert och Anna en hemlig resa bara vi. Barn och respektive får stanna hemma. Det ska bara vara vi, som förr. Detta är en utmaning men ändå underbart får jag hoppas. Vi åker imorgon och kommer hem på söndag, och vi barn vet ingenting. Kl 13.50 kommer dom hit till Alarp och hämtar mig.
Jag har aldrig varit ifrån Abbe så länge, men det ska gå fint.
Mina älskade föräldrar tänker så långt. Helt underbart att vi får umgås igen och inte glömma bort att vi är en familj.

Jag skriver mer på söndag om helgen, om inte innan.

Nu ska jag packa ;)

Älskar dig min son


Livet på landet

Gårdagen va superfin med solsken och värme.
Abbe började med att sova till 10 ungefär sen var det dags för BVC besök för att väga och mäta lilleman, nu väger han 8,5kg och är 73 lång så det börjar bli lite tungt att gå och bära på han, speciellt när han oftast vill somna till våra vaggningar i famnen :) Men än går det.
 
Sen hängde vi ute på gräsmattan och lekte :) Det blev lite sång, fast han va mest intresserad av att gå med sin nya lastbil som han fått av Mickes kompis mamma. Så han gick fram och tillbaka på gräsmattan :)
De sköna är att han inte stoppar in allt i munnen "peppar peppar" för då behöver man inte alltid ha ögonen på honom. 
 
På eftermiddagen åkte vi in till stan en sväng för att sedan möta upp Micke i Vegby för att kolla ett hus.
JÄTTEFINT hus, precis i min smak! Men läget va sämre tycker jag. Så denna gången hoppar vi det.
 
Vi bor ju JÄTTE bra nu. Jag trivs med att inte ha grannar överallt och att kunna ha Abbe ute sen när han blir större utan att jag ska bli orolig att han springer ut på vägen.. Här är inte jätte trafikerat :)
Huset är litet och passar fint nu också när vi inte är så stor familj (större hoppas jag vi blir en dag). Vi ser hästar och traktorer dagligen. 
Men vi hyr huset och en dag vill vi ha större och eget. Så vi kollar runt lite på hus. Behöver ju inte bli något de närmsta åren... bara vi hittar vårat drömhus :)
 
 
 
 
 
 

Puss du griniga bebis

Dagen ute har varit fin, men idag valde jag och Abbe att vara inne för vi båda var väldigt förkylda och jag orkade verkligen inte klä på oss och gå ut.
Jag vaknade vid 10 idag av att Abbe låg och pratade i sin säng, så underbart :)
Men tänder är på ingång, ser ut som alla tänder i överkäken vill komma samtidigt. Så på dagarna är han väldigt grinig, äter dåligt, vill konstant bli buren mm. Visst är det mysigt att bära runt på sin son, men att inte ens kunna göra mat till sig själv då går det för långt. Tyvärr så är det nästan alltid i den stilen, får jag för mig att laga mat så står han vid mina ben och storgrinar... Jag stressar och maten blir äcklig :( Men det blir väl bättre med tiden hoppas jag på.
 
Jag hann även att sy ett par JÄTTE fina byxor till Abbe medans han roade sig någon sekund och sen grinade.. Men jag är nöjd för jag gjorde dom väldigt fort :) Gick sedan och la honom för middagsvila i spjälsängen och hoppade även själv i där när han väl hade somnat, mysigt värre :)
 
När Abbe gick till sängs för natten så passade jag på att ta på mig löparskorna och sprang/gick 4km. Jag tycker att jag är väldigt hurtig till och ifrån. Men även väldigt onyttig så det spelar nog inte så stor roll att jag är ute och springer. Men man kan ju njuta för stunden :) När jag kom hem så plockade vi fram utemöblerna och tog ett glas rött och lite godis för att fira detta :)
 
Nu sover huset och snart jag också :)
 
 
 
 
 
 

Lördag, det blev bra tillslut ;)

Jag va så fruktansvärt orolig hur lördagen skulle sluta.

Den började med att jag åkte in och jobba på Busaåkalasa mellan 11-13, hem fort så Micke kunde åka till samlingen och spela match sen. Vid 16 åkte jag till mamma och pappa för att Abbe skulle vara där till Micke kom för jag va tvungen att åka och jobba kl.17 på hemmakväll. Slutade 20 och då åkte jag hem, sminka på mig lite mer, satte på mig en klänning. Sen åkte jag och Micke till uif festen som va i ishallen.
State of drama skulle spela där :)
Riktig bra spelning och från ingenstans fick man en puss från scenen (lite får man väl skryta?) :) inte som tjejen som blev uppdragen på Robbie Williams konsert, inte lika kända. Men man hoppas väl på god väg :)

Tack min kära mamma och pappa för att Abbe kunde sova där och tack min kära sambo för en fin kväll, idag mår du inte lika bra ;) hihi.


Välkommen våren

Jag är en sån person som är fruktansvärt dålig på att prata om väder.. Jag hatar det! Jag är en allätare som är jätte rädd för åskan!!
Hur kan man påverka vädret genom att varje dag lägga in en negativ kommentar?
Jag tar hellre vara på dagen som den är, för jag kan absolut inte göra något åt om det blåser kallt eller om snön ligger kvar lite för länge!
Jag gillar snö, jag klarar kyla, jag älskar regn, det är mysigt och det låter så gott när det slår på fönstren eller varför inte förtältet? :) jag älskar solen, varmt vatten och tunna kläder. MEN jag är rädd för åskan! Tycker annars det är väldigt mysigt att släcka allt och tända ljus när åskan går på kvällen. Men sist fick Micke sätta på hööööög volym på mobilen så jag inte hörde åskan, så försökte jag somna samtidigt. ;)

Jag är därför väldigt dålig på att prata om väder för att bara ha något att prata om. :)

MEN jag ska inte säga aldrig. För nu är första sommaren på ingång med ett barn som snart springer omkring här på gräsmattan. Och då kanske jag kommer att älska sommaren mer än vintern pga att det är så smidigt att slänga på dom en t-shirt och shorts + solhatt.

Idag välkomnade vi iallafall våren, Abbe kröp omkring på gräsmattan, Micke rensade i rabatterna och jag slöa på en picknickmatta. Jag hade dessutom cyklat in till stan på förmiddagen (1mil) och sen till Timmele (ca 1 mil till) och igår gick jag till Timmele och hem igen med barnvagn och hund (5km+5km) :)
Jag har alltså flyttat in i mina träningsbyxor.. (Blev en ben&jerrys till kvällsmat) hihi!

Morgondagen ser hektisk ut och jag ser både fram emot den och inte. Får se om jag vågar skriva om den på söndag. Jag ska iallafall jobba på två olika jobb. Micke ska spela match, vi båda ska umgås med Abbe och sen ska vi på fest!! Hmm....

Lite mysiga vårbilder.


Du är min och jag älskar dig!


RSS 2.0